szeptember 3, 2021

UNOKÁK és NAGYSZÜLŐK EGYÜTT KÖZÖSEN az EGÉSZSÉGÉRT 4.

Az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság 2021.09.08-án megrendezte a 2019-ben elnyert TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00712 kódú „UNOKÁK ÉS NAGYSZÜLŐK EGYÜTT KÖZÖSEN AZ EGÉSZSÉGÉRT” című, generációk közös élményeit gazdagító EGÉSZSÉGÜGYI ELŐADÁSOKAT és EGÉSZSÉGSZŰRÉST is magába foglaló 5 alkalomból álló rendezvénysorozatának negyedik rendezvényét, melynek a 4400 Nyíregyháza, Toldi u. 23. szám alatti Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár adott otthont.
A rendezvény keretében érdekes és informatív előadásokon vehettek részt az érdeklődők. Az előadások során az érdeklődők az egészséges életmódhoz szükséges testi-lelki egészség fontosságáról, a cukorbetegségről és kialakulásának veszélyeiről, az elhízásról és káros hatásairól, valamint az érrendszeri megbetegedésekről hallhattak hasznos információkat. A napot interaktív újraélesztés előadás és bemutató zárta. A rendezvény
keretében ingyenes egészségügyi szűrésen vehettek részt az érdeklődők, melynek keretében vérnyomásmérésre, koleszterinmérésre, testzsírmérésre, vércukorszint mérésre és oxigénszint ellenőrzésre volt lehetőség.